Pijlsnel je zwemdiploma’s halen was nog nooit zo leuk!

Maak kennis met het Raketzwemmen ABC:
Deze vorm van zwemles onderscheidt zich in meerdere opzichten van het reguliere ABC-zwemmen

In groepjes van drie* leren kinderen spelenderwijs en efficiënt de vaardigheden van het zwemmen. Raketzwemmen ABC bij Health & Sports Club Valkencourt staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, met veel aandacht voor deskundige begeleiding van de kinderen en een goede communicatie naar de ouders.

Bij ons staat zwemles in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden dan ook een veilige zwemles in een fijne en vrolijke sfeer, zodat het kind optimaal leert. De inhoud van de zwemlessen is optimaal aangepast aan de moderne inzichten van het (motorisch) leren van jonge kinderen. Daarom starten wij onze lessen meteen in diep(er) verwarmd (temperatuur rond de 30 graden) water en wordt er vanaf het begin een zwemtraject aangeboden, waarbij duiken, onder water zwemmen en survival aangeleerd wordt.

De zwemlessen zijn twee keer per week een half uurtje waardoor de concentratie van de kinderen optimaal blijft gedurende de gehele les.

Leerlingvolgsysteem

Volgens ons leerlingvolgsysteem WeScore volg je gemakkelijk en op een leuke manier vanuit thuis elke stap in de voortgang van jouw kind. Bovendien wordt je iedere twee maanden persoonlijk geïnformeerd over de zwemontwikkelingen van jouw kind tijdens de kijklessen.

Onze zwemlessen en diploma’s zijn erkend door ZwemOnderwijs Nederland.
ZwemOnderwijs Nederland stelt de hoogste eisen aan de zwem – kwaliteit van haar kandidaten en legt het accent nadrukkelijker dan anderen op het zwemmen met kleren aan. Immers als een kind in een sloot valt, zal dat eerder zijn met een pak kleren aan dan in een zwempak. Tevens wordt de kinderen aangeleerd hoe je je vriendje / vriendinnetje kunt “helpen” (thema “Help je Vriendje”).
ZwemOnderwijs Nederland heeft een programma samengesteld dat bestaat uit 3 fasen / diploma’s.

Tijdens het Raketzwemmen gaan plezier en leren hand in hand op weg naar zwemveiligheid. Neem gerust contact op met ons zwemteam voor meer informatie, via onderstaande contactformulier of stuur een mail naar: zwemles@valkencourt.nl.

Flexplek met wifi

Kortom:

  • Les in kleine groepjes (max. drie kindjes voor het A-diploma)
  • In 10 maanden het A-diploma (*met bepaalde voorwaarden)
  • In 14 maanden het A, B, C-diploma (*met bepaalde voorwaarden)
  • Uw kind ervaart veel succesbelevingen en gaat pijlsnel vooruit
  • Uw kind krijgt een erkent zwemdiploma via ZwemOnderwijs Nederland

Jouw kind behaalt t.o.v. het reguliere zwemonderwijs met meer persoonlijke aandacht en succesbeleving, sneller zijn of haar zwemdiploma’s

Wil je meer informatie over dit unieke zwemplan vul dan het contactformulier in.