Personal Training

Personal Training gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende jouw hele training alle aandacht voor jou en jouw doelstellingen. Het is 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze personal trainers een training op maat maakt, de hele training bij jou blijft, jou motiveert en je daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het jouw bestaande training naar een hoger plan tillen!

Onze Personal Trainers zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden het trainingsprogramma verzorgen. Al onze Personal Trainers hebben een reeks aan opleidingen afgerond en de nodige praktijkervaring opgedaan! PT wordt in onze Club echter ook mogelijk gemaakt voor tweetallen!
Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultiem doel de realisatie van jouw trainingsdoelstelling!

Dus wil jij:

  • Een stok achter de deur
  • Het maximale uit elke training halen
  • Instappen in alle mogelijke niveaus
  • Kennis opdoen over trainingsprincipes
  • Een plan voor overige dagen in de week
  • Je doelstelling(en) behalen

Vul dan ons contactformulier in of stuur een mail naar glenn@valkencourt.nl.

Personal training valkenswaard

Vragen?

Plan direct een afspraak in

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!