Leefstijlcoach

Gezond eten, voldoende bewegen en lekker ontspannen. We hebben er veel goede voornemens over, maar in de praktijk blijkt dat we veel moeite hebben om dit vol te houden. Voor je er erg in hebt plof je met een zak chips op de bank en zet je een film op. En die film wil je afkijken, dus beland je te laat in bed. Overkomt dit scenario je veel te vaak of wil jij gewoon je leefstijl gaan veranderen? Dan kun je baat hebben bij een leefstijlcoach.

Binnen onze Club hebben we leefstijlcoaches die jou kunnen helpen met het aanpassen van jouw levensstijl. De leefstijlcoach zal voor jou in kaart brengen wat voor jou de ideale situatie is op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap & ontspanning en hoe je deze nieuwe leefstijl vast kunt houden. Met de coach ga je aan de slag om samen doelen te stellen en deze doelen ook te behalen. Door deze realistische doelen en het steuntje in de rug kun jij je leefstijl eindelijk verbeteren.

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in of stuur geheel vrijblijvend een email naar kelly@valkencourt.nl of bel/WhatsApp naar 040-2041885.

Wil jij meer weten over de opties die we hebben? Klik dan op de onderstaande knoppen

Vragen?

Plan direct een afspraak in