40 jaar Valkencourt

Al 40 jaar lang is jouw gezondheid onze uitdaging

Met trots vieren we 40 jaar ervaring als toonaangevende Health & Sports Club in de regio. Van toonaangevend tenniscomplex met wekelijks nationale toppers op de baan zijn we in de loop der jaren gegroeid naar een multifunctionele Club waar inspanning en ontspanning samen komen. We werken vanuit de missie om de gezondheid van de mens te verbeteren of in stand te houden en geloven dat fysieke en mentale gezondheid niet los van elkaar gezien kan worden. Vanuit deze visie blijven we continu doorontwikkelen en presenteren wij onze laatste vernieuwingen:

X-Fittt

Het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Leefstijlcoaching

Wij bieden leefstijlcoaching aan voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil zijn. Klik hier voor meer informatie.

Uitbreiding van onze yogastudio

Met de toenemende aandacht voor innerlijke rust en mentale welzijn hebben wij onlangs onze yogastudio uitgebreid en daarmee de capaciteit verhoogd.

Floating

Floaten is een unieke ervaring waarbij je drijft op een zoutwaterbad. De cabine is ontworpen om je volledig te isoleren van externe prikkels, waardoor je de wereld om je heen kunt loslaten en jezelf kunt onderdompelen in een oase van rust. Klik hier voor meer informatie.

Kom jij onze laatste vernieuwingen uitproberen?

Heb jij nog nooit kennis gemaakt met Valkencourt of ben je al een tijdje niet bij ons op de Club geweest? Kom langs, boek jouw gratis proefsessie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Onze deskundige teamleden staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger leven.

 

Vragen?

Plan direct een afspraak in

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Taal