Vacature onderhoudsmedewerker M/V (25 uur) 

 

Health & Sports Club Valkencourt is een luxe sportclub met 10.000 m2 aan faciliteiten als Fitness, Groepsfitness & Yoga, Tennis, Squash, Brasserie, Kinderopvang, Zwembaden, Sauna’s en bijbehorende kleedkamers en toiletten.
Wij hebben ca. 2500 leden waarvan er gemiddeld 500 per dag onze vestiging bezoeken. Onze Club is 7 dagen per week en 363 dagen per jaar geopend.

Ons streven is om deze faciliteiten zo optimaal mogelijk onderhouden voor onze leden beschikbaar te stellen.

Wij zijn op zoek naar een collega die ons onderhoudsteam hierin komt versterken.

Wij bieden;

  • Een gezellige werkomgeving met collega’s die oplossingsgericht samenwerken aan de doelstellingen van onze Club.
  • Flexibele werktijden met afwisselende werkzaamheden en veel ruimte voor eigen inbreng in de processen.
  • Een samenwerking met onze onderhoudscoördinator die jou ondersteunt in jouw planning en ontwikkeling d.m.v. bijscholing, coaching, overleggen en eigen inbreng in de processen.

Wij vragen;

Een collega die zijn/haar passie ervan gaat maken om na een goede inwerkperiode zich volledig te richten op het algehele onderhoud van onze sportclub.

Iemand die affiniteit heeft met tal van technieken zoals bv. elektra, water, schilderen zwembadonderhoud, groenvoorziening, onderhoud fitnessapparatuur en andere voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Dit houdt in dat geen enkele werkdag er hetzelfde uitziet en dat je altijd met iets anders bezig bent. Je hoeft geen specialist te zijn als je wel maar beschikt over de basiskennis van techniek, leergierig en flexibel bent.

Kun je jezelf vinden in dit profiel en heb je zin om in een familiare sfeer aan de slag te gaan?

Mail dan jouw motivatie met CV naar martine@valkencourt.nl.