Vacature onderhoudsmedewerker M/V (25 uur)

Jij werkt secuur. Want in onze service en dienstverlening gaat het om oog voor details en consistent kwaliteit bieden. Die rol is jou op het lijf geschreven. Wij helpen onze leden een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te onderhouden. Een omgeving die schoon en verzorgt is motiveert en ontspant. Hun succes begint bij jou…

Health & Sports Club Valkencourt is een Club met diverse faciliteiten als Fitness, Groeps- en Yogalessen, Tennis, Squash, Padel, Kinderopvang, Zwembaden & Sauna’s en een sfeervolle Brasserie waar je na inspanning onder het genot van een hapje en een drankje kunt ontspannen.

Onze Club is 363 dagen per jaar geopend en ontvangt dagelijks zo’n 400 van onze ca. 2000 leden. Ons streven is om onze bezoekers een zo optimaal mogelijke service te verlenen.

De Club mag zich pionier in de branche noemen waardoor onze bedrijfsvoering altijd in het teken staat van innoveren en professionaliseren.

Als onderhoud medewerker wordt het jouw passie om je, na een intensieve inwerkperiode, volledig te gaan richten op het algehele onderhoud van het ca. 10.000 m2 grote pand met omliggend perceel. Je werkt volgens een vast rooster waarin je vnl. op doordeweekse dagen werkzaam bent en bent buiten je vaste werktijden oproepbaar voor calamiteiten en inzetbaar bij evenementen.
Je legt verantwoordelijkheid af aan onze Onderhoud Coördinator die onderdeel is van ons Management Team dat aangestuurd wordt door de Clubmanager.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt affiniteit met tal van technieken zoals elektra, watervoorziening, schilderwerkzaamheden, zwembadonderhoud, groenvoorziening, onderhoud fitnessapparatuur en andere voorkomende onderhoudswerkzaamheden.
 • Je hoeft geen specialist te zijn als je wel maar beschikt over de basiskennis van techniek en leergierig en flexibel bent.
 • Je krijgt energie van het aanpakken van de dagelijks voorkomende werkzaamheden, hebt een vooruitziende blik en schroomt niet om een uitdaging aan te gaan.
 • Geen werkdag is hetzelfde, je bezigheden zijn afwisselend maar je ziet waar de prioriteiten liggen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het optimaal dagelijks gebruik van alle faciliteiten en denkt in oplossingen.
 • Je werkt nauw samen met de teams van alle andere afdelingen en geeft dagelijks terugkoppeling over de status van actuele onderhoudswerkzaamheden.
 • Enige ervaring met werken met automatisering en administratieve handelingen is wenselijk.
 • Je bent energiek, vriendelijk en makkelijk in de omgang en houdt van menselijk contact.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd én competenties
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden w.o.;
  -pensioenvoorziening
  -beloning bij winstgevendheid
  -sparen voor kortingen op o.a. vakanties in binnen- en buitenland en toegangskaarten voor festivals en pretparken
  -kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten
 • Doorgroeimogelijkheden in taak- en verantwoordelijkheidsniveaus met bijpassende salarisschalen
 • Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
 • Veelzijdige, uitdagende en familiare werkomgeving met een open bedrijfscultuur

Zie jij jezelf terug in bovenstaande, mail ons dan jouw motivatie met CV en foto naar hr@valkencourt.nl t.a.v. Erwin Hermes.