VACATURE Gastvrouw/gastheer (15-32 uur, leeftijd 30+)

Jij zorgt voor een goede dag. Want in onze service en dienstverlening gaat het om verbinding maken, helpen en consistent kwaliteit bieden. Die rol is jou op het lijf geschreven. Wij helpen onze leden een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te onderhouden. Een gezond en fit leven, vertrouwen in hun lichaam en in zichzelf, ontspannen en opladen. Hun succes begint bij jou…

Onze Club is 363 dagen per jaar geopend en ontvangt dagelijks zo’n 500 van onze ca. 2500 leden. Ons streven is om onze bezoekers een zo optimaal mogelijke service en beleving te geven tijdens hun verblijf in de Club.

De Club mag zich pionier in de branche noemen waardoor onze bedrijfsvoering altijd in het teken staat van innoveren en professionaliseren.

Als Gastvrouw of gastheer ben je werkelijk een alleskunner en blink je uit in gastgerichtheid en accuratesse. Je hebt een groot zelfstartend vermogen, je kunt goed zelfstandig werken en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent tevens communicatief sterk, leergierig, vriendelijk en hebt een representatief voorkomen.
In jouw functie maak je veel contact met onze leden, zorg je dat onze nieuwe ‘floating cabines’ altijd in optimale staat verkeerd en ondersteun je de teams daar waar nodig en gewenst. Je neemt graag initiatief in het maken van contact, oplossen van problemen, het ontvangen en afhandelen van feedback van onze leden, het bijspringen in drukke situaties en het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de Club. Zo ben je werkelijk de gastvrouw of gastheer van de Club en bewaak je continue onze 5-sterren visie.

Net als alle andere collega’s werk je volgens een vast rooster waarin je minimaal 2 avonden en om het weekend minimaal 1 werkdag werkzaam bent.

Wat zoeken wij?

 • De personificatie van Gastvrijheid, servicegerichtheid en ‘hands-on’ mentatiteit.
 • Flexibele instelling; deels werkzaam in de avonden en weekenden en bijspringen op andere afdelingen
 • Commerciële instelling.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, oplossings- en samenwerkingsgericht
 • Passie voor Sport en Leisure

Wat bieden wij?

 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden w.o.;
  -pensioenvoorziening
  -beloning bij winstgevendheid
  -sparen voor kortingen op o.a. vakanties in binnen- en buitenland en toegangskaarten voor festivals en pretparken
  -kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten
 • Doorgroeimogelijkheden in taak- en verantwoordelijkheidsniveaus met bijpassende salarisschalen
 • Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
 • Veelzijdige, uitdagende en familiare werkomgeving met een open bedrijfscultuur

Zie jij jezelf terug in bovenstaande, mail ons dan jouw motivatie met CV naar Boy@valkencourt.nl t.a.v. Boy Houtenbos