Uniek begeleidingstraject om je doel te behalen

“Sporten vindt plaats onder deskundige begeleiding” Dit zijn zinnen die je op iedere website tegen zult komen. Bij Health & Sports Club Valkencourt maken we deze belofte waar!

Volgens wetenschappelijk onderzoek kun je in 100 dagen een gedragsverandering verankeren. Nieuw gedrag aanleren kost gemiddeld 66 dagen. Ons begeleidingstraject is daarom ingericht om ieder nieuw lid zeer intensief te begeleiden gedurende de eerste maanden van zijn lidmaatschap. In die tijd worden er structureel afspraken gepland om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen blijft behalen. Hierbij moet gedacht worden aan:

  • Een aantal begeleidingen in de Fitness
  • Een groepsles die bij jou past
  • Een Small Group Training
  • Een fittest bij aanvang en met regelmaat gedurende het begeleidingstraject

 

 

begeleiding

Win-winsituatie

Dit traject creëert eigenlijk een win-winsituatie; jouw begeleiding is intensief, wat niet enkel motiveert, maar er ook voor zorgt dat je focus houdt op de door jou aangegeven trainingsdoelstelling. Dit zorgt voor tevreden leden die regelmatig gedurende langere tijd aan het sporten zijn en op die manier het sporten langzaamaan in hun dagelijkse routine kunnen inslijpen. Wij als Club winnen hierdoor omdat jij bijdraagt aan het uitdragen van onze visie. 

Na de eerste (intensieve) maanden van dit begeleidingstraject laten we je natuurlijk niet aan jouw lot over. Inmiddels ken je alle mogelijkheden van de Club, blijven wij jou stimuleren richting het behalen van jouw doelstelling en waar nodig of gewenst coachen we op de uitvoering van jouw oefeningen. Onze Fitnesscoaches zijn op elk moment van de dag aanspreekbaar. 

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig geworden?  Vul dan het contactformulier in voor meer informatie.