Schoonheidssalon

Health & Sports Club Valkencourt is de plek waar inspanning en ontspanning samenkomen. Een inhouse schoonheidssalon mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom opende Sanne in september 2018 The Beauty Bar by Valkencourt: een totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging voor zowel vrouwen als mannen.

The Beauty Bar by Valkencourt is gespecialiseerd in huidverbetering en bindweefselmassages. “De huid is je grootste orgaan en het beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De verzorging daarvan is dus geen luxe maar noodzaak”, aldus Sanne. Na jarenlange ervaring en het volgen van talloze trainingen heeft ze zelf ervaren wat schoonheidsbehandelingen kunnen doen. Een betere doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en egaliteit zorgen ervoor dat de huidconditie intensief verbeterd wordt.

The Beauty Bar by Valkencourt werkt alleen met hoogwaardige, biologische producten. In alle behandelingen staan ontspanning en het resultaat centraal. Wil je graag zelf een behandeling ervaren en een momentje voor jezelf creëren? Maak dan een afspraak via +31(0)6 10081924 of stuur een e-mail naar info@thebeautybarbysanne.nl.