VACATURE GROEPSFITNESSCOÖRDINATOR / FITNESSINSTRUCTEUR (m/v)

Ben jij die all-round fitness freak?! Dan kan jij je bij ons volledig uitleven!
Wij zijn op zoek naar een all-rounder die de groepsles afdeling kan leiden, zelf graag voor de groep staat en op de fitness vloer ook uit de voeten kan.

Health & Sports Club Valkencourt is een Club met diverse faciliteiten als Fitness, Groeps- en Yogalessen, Tennis, Squash, Padel, Kinderopvang, Zwembaden & Sauna’s en een sfeervolle Brasserie waar je na inspanning onder het genot van een hapje en een drankje kunt ontspannen.

Onze Club is 363 dagen per jaar geopend en ontvangt dagelijks zo’n 400 van onze ca. 2000 leden. Ons streven is om onze bezoekers een zo optimaal mogelijke service te verlenen.

De Club mag zich pionier in de branche noemen waardoor onze bedrijfsvoering altijd in het teken staat van innoveren en professionaliseren.

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor groepsfitness én fitness? Heb je leidinggevende capaciteiten en een bewezen staat van dienst in het verzorgen van diverse groepslessen? Dan is dit jouw kans om een centrale rol te spelen in onze dynamische club als Groepsfitness Coördinator!

Als Groepsfitness coördinator ben je niet alleen een enthousiaste aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook de architect achter het succes van onze groepslessen. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van een aantrekkelijk lesaanbod, de kwaliteit van de groepslessen, het functioneren van de groepsfitnessinstructeurs, het opstellen van lesroosters, de personeelsplanning en het organiseren van onvergetelijke evenementen.

Jouw missie is duidelijk: het aanbieden van bruisende groepslessen van topkwaliteit, waardoor de tevredenheid van onze leden wordt geoptimaliseerd en het verloop tot een minimum wordt beperkt. Bovendien ben je actief betrokken als fitnessinstructeur, waarbij je persoonlijk onze leden begeleidt en ondersteunt in hun fitnessactiviteiten.

Daarnaast wordt er vanuit de fitness een actieve promotie van de groepslessen verwacht. Jij speelt een sleutelrol in het coördineren van deze samenwerking en het stimuleren van de synergie tussen individuele fitnessactiviteiten en groepslessen. Dit doe je doordat je zelf actief als fitnessinstructeur met onze leden werkt, waardoor je niet alleen een coördinerende rol hebt, maar ook praktisch bijdraagt aan het succes van onze fitnessgemeenschap.”

Naast uitstekende managementvaardigheden beschik je over meerdere specialisaties op vakinhoudelijk gebied. Je bent niet alleen bekend met Les Mills programma’s, maar ook met freestyle- en yogalessen. Daarnaast ben je in staat om zelf verschillende groepslessen te verzorgen.

Wat zoeken wij?

 • Leiderschapscapaciteiten die inspireren;
 • Aantoonbare ervaring in het geven van diverse groepslessen;
 • Aantoonbare ervaring als fitnessinstructeur
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding zoals CIOS, AALO, Fitvak, Fitnesstrainer A en/of B of bent bereid deze te behalen.
 • Gecertificeerde opleiding via Les Mills of House of Workouts;
 • Natuurlijk leiderschap, initiatiefrijk, resultaatgericht en bereid tot voortdurende zelfontwikkeling;
 • Teamspeler met flexibiliteit, stressbestendigheid en een hoog aanpassingsvermogen.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd én competenties
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden w.o.; pensioenvoorziening, beloning bij winstgevendheid, sparen voor kortingen op o.a. vakanties in binnen- en buitenland en toegangskaarten voor festivals en pretparken, kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten
 • Doorgroeimogelijkheden in taak- en verantwoordelijkheidsniveaus met bijpassende salarisschalen
 • Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
 • Veelzijdige, uitdagende en familiare werkomgeving met een open bedrijfscultuur

Herken je jezelf in het bovenstaande en zie je deze functie als een passende stap in jouw ontwikkeling? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en CV met foto naar john@valkencourt.nl.